MRA’s

Wij maken gebruik van meerdere MRA’s, zo hebben we altijd de perfecte oplossing voor jou

Bij FreshSlaap proberen wij de beste snurkoplossing te vinden, daarom werken we met meerdere MRA’s en zijn wij uniek in Nederland door het aanbieden van meerdere soorten MRA’s.

Het verschil in MRA’s kan bijvoorbeeld zitten in de stevigheid van het gekozen materiaal, zo adviseren wij bepaalde MRA’s niet aan als u een tandenknarser of klemmer bent. Ook kan de mate van retentie van invloed zijn op de gekozen MRA, mist u bijvoorbeeld een aantal kiezen dan is dat van belang bij de MRA keuze.

Wilt u weten of een MRA voor u geschikt is? Maak een afspraak en kom samen met de tandarts tot het beste resultaat.

Afspraak maken

Panthera

De Panthera MRA van Panthera Dental is een op maat gemaakt MRA welke wordt (3D) geprint middels een zogenaamde SLS technologie. Het biocompatibel materiaal betreft nylon 12, de eigenschappen van nylon 12 zijn erg geschikt voor het vervaardigen van dunne MRA’s. De 2 connectoren (verbindingen) tussen boven en onder bitje zijn vervangbaar en ook van nylon 12. De Panthera MRA is instelbaar door het vervangen van de connectoren.

ProSomnus

De ProSomnus van de ProSomnus Sleep Technologies is een transparante op maat gemaakte MRA welke gefreesd wordt uit een blok kunststof. Deze MRA biedt het meeste ruimte voor de tong vanwege het unieke design. Tevens is deze MRA verstelbaar doordat de zogenaamde “stoppers” (zie gele pijltje) verder uitgedraaid kunnen worden met een schroef.

Narval MRA

De Narval MRA van RESMED is een op maat gemaakt MRA welke wordt (3D)geprint middels een zogenaamde SLS technologie. Het biocompatibel materiaal betreft nylon 12, de eigenschappen van nylon 12 zijn erg geschikt voor het vervaardigen van dunne MRA’s. De 2 connectoren (verbindingen) tussen boven en onder bitje zijn vervangbaar, waardoor deze MRA ook instelbaar is.

SomnoDent Advant

De SomnoDent Avant is een MRA welke op maakt gemaakt is en wordt gefreesd uit een stuk kunststof, de binnenkant bevat een gepatenteerde zachte coating. De verbinding (blauwe draad) tussen het bovenkaak bitje en het onderkaakbitje kan worden vervangen waardoor deze MRA individueel instelbaar is.