Team

Ons team bestaat uit verschillende (medisch) specialisten

M.J. Allessie
Tandarts- NVTS

geaccrediteerd,
tandheelkundig
slaapgeneeskundige
BIG nr: 29054337602

Tandarts M.J. Allessie

Tandarts M.J. Allessie is in 2001 afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam als tandarts en is sinds 2017 geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige en lid van de NVTS (Nederlandse Vereniging Tandheelkundige Slaapgeneeskunde).

Tandarts Allessie houdt zich sinds 2014 full time bezig met slaap gerelateerde problemen zoals snurken en OSAS (Obstructief Slaap Apneu Syndroom). Zo heeft hij een eigen slaap positie trainer ontwikkeld en een app waarmee men kan meten hoeveel men snurkt en/of tandenknarst.

Tandarts Allessie is werkzaam in meerdere FRESH tandartspraktijken, waar hij zich bezig houdt met het vervaardigen van MRA’s (ook wel snurkbeugels genoemd).

G. Kristen
Tandarts- NVTS

geaccrediteerd,
tandheelkundig
slaapgeneeskundige
BIG nr: 99022245502

Tandarts G. Kristen

Tandarts Kristen is meer dan 30 jaar tandarts en heeft reeds honderden snurkers en mensen met slaapapneu geholpen in zijn praktijk in Roosendaal, daarnaast werkt hij nauw samen met verscheidene KNO-afdelingen in West-Brabant op het gebied van de slaapgeneeskunde.

Joost de Waard
Tandarts- NVTS

geaccrediteerd,
tandheelkundig
slaapgeneeskundige
BIG nr: 59913662002

Tandarts Joost de Waard

Tandarts Joost de Waard is in 2010 afgestudeerd aan de Radboud universiteit in Nijmegen en is sinds 2018 geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige (NVTS).

In de Regio Nijmegen werkt hij samen met de diverse slaapcentra o.a. het Canisius Wilhemina Ziekenhuis, het Maasziekenhuis Pantein en Rijnstate in Velp.

Joost is werkzaam als slaap tandarts in onze praktijk in Malden, zie voor meer info www.mondzorgmalden.nl